aokbodo.com

By: aokbodo ngat

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 9-Jun-2008 14:54 Email | Share | | Bookmark
beeweet is comin' back...u gotta believe its true

k a m i
sudah agak lame mendiam kan diri...tanpa sebarang xtvt yg serius...sekadar melepak "ngeteh" ptg2 di kedai haji...akhirnya kami membuat comeback,,,,


hampir sebulan mengorak satu konvoi...mengumpul sahabat2...mengatur cuti...dan hasilnya pd 1hb jun yg lepas..kami telah ber"trip" ke lipis...tujuan utama trip kali ini adalah berkumpul smula ahli2 beeweet yg agak lama tidak dpt bersama-sama lepak....selian dr itu "kumbang rawk" telah mengatur satu perlawanan bola sepak persahabatan dgn pasukan bolasepak "penjom mines"....

trip bermula seawal pagi sabtu tersebut...kami berkumpul di stesen minyak shell di tj...kermudian bertolak menuju ke lipis melalui jerantut...

dlm perjalanan..kami telah singgah utk mandi manda di sebuah lokasi air terjun yg agak menarik yg kami namakan ia sebagai "kapal karam"....

segala urusan perjalanan dan mkn minum di urus kan oleh aye selaku keTUA trip kali ini...



























Tuesday, 16-Oct-2007 11:58 Email | Share | | Bookmark
[b]Joe Labi in our memories..[/b]

pusara arwah Joelabi..
al-fatihah
Beliau salah seorang skuterist di temerloh,seorang yang begitu bersemangat dalam dunia skuterist,seorang yang peramah,senang berkawan dengan beliau,namun pada 15 oktober,hari raya ke3,satu kemalangan telah berlaku membabitkan kereta yang dipandu joelabi bertembung dengan sebuah kenderaan yang datang dari arah bertentangan,Allah lebih menyayangi beliau,Joelabi kini telah kembali ke rahmatullah..

Semangat beliau dalam dunia skuterist di temerloh tidak akan terus padam kerana Joelabi akan terus kekal didalam hati rodong2nyer..semoga allahyarham dicucuri rahmat dan ditempakan dikalangan orang2 beriman..amin..


Friday, 22-Jun-2007 11:48 Email | Share | | Bookmark
tribute to shadow convoy...kuantan,8~10june 2007

8jun - kumpul kt kdai aji kul 7pm...9biji scoot jek yg ade..yg lain smua pumpam jek...problem family la..khursus la..bentaik aok

gerak ke kuantan kul 9.30 pm...kuar tol temerloh...stop kt hentian temeloh...isi minyak..pastu trus grak ke kuantan...

next stop kt hentian maran...refill 2t gilera...pastu trus ke hentian gambang...break kt gambang agak lame...ngeteh ..lepak2 n sesi begambor

pastu trus ke kuantan...exit kt tol gambang...hujan lebat...smua lejut...punei pun kecut...stop plak kt petronas gambang...

pastu grak ke port bdk2 tsc...laaa...ade mkn2 rupenye..ape lg...mkn jek la...

aktiviti sterusnye awal pg tu..ngeteh dgn geng2 thelena crew kt aliff...b4 tu round2 bdr n tc...

lpas ngeteh...trus gi cek in kt balok...penat amat yah...ramai yg trus tido pg tu kecuali 4,5 org gile yg gi mandi laut...sejuk mat yahhh


9jun....bgun tido kul 12pm...x smua la yg bgun...ade yg bgun trus..innalillah...patut nye kul 12.30 tu ade aktiviti dgn geng2 tsc kt tc...tp gagal hadir coz bdk2 nih ramai yg penat...sori ek tsc..

lebey kurang kul 2.30..kitorang lunch kt balok...pastu ronda2 pantai naik scoot....ye la..xkan naik bas hj awg plok dak???pastu blk bilik...main judi plok...ahahaha...dok arrr...main kad jek...

ptg sabtu plok...smua terjun ke laut kecuali topex n adam..ntoh kone merayap 2 ekor tu...lpas mandi mande...main bolo pulok te...best ya amat...main bolo lawan ngan budok2 balok...walopun kebanyakan budok2 beetle ni kaki tempang...tapi handey jugek main bolo ptg te...habow yah...

lpas main bolo..mandi lg...abowwww....sonok mat yak...abis mandi ptg tu kami trus bersiap2 utk kuar ke bdr kontan...aktiviti mlm tu cuma "hi-table"...mkn ramai kt tg lumpur...

lpas mkn kami beramah mesra plak dgn bdk2 HYPER CREW...pastu lepak bwh jamatan tg lumpur dgn geng2 SRF...pastu ngeteh plok dgn geng2 THELENA CREW...tu pun selepas di hambat oleh geng2 POLICE CREW...panas mat line malam tu yah....lpas ngeteh kt terminal...kome seme blk la ke balok...ande 2,3 org je yg musing bdr kontan lg...



































Friday, 4-May-2007 11:36 Email | Share | | Bookmark
bermula nye epik "pumpam yg extreme" may ini

xtvt : konvoi
halatuju dan masedepan : kuantan pahang
tarikh : hujung may 2007
ape nk wat kt sane :...lepak2,ngeteh,pumpam,bekenalan dgn thelena crew/hyper art
tido mane??? : insyallah kt pantai sepat..tp kena konpem awal2..sng koi nk booking



reply :

Quote:
banyak ini je ker geng u all?? buat malu je Wed 6-Jun-2007 19:31
Posted by:penghulu desa


ahahaha..ape masalah dgn org tua nih???byk ke x peduli ape...janji kitorang enjoy...unite...watpe ramai2 kalo x ngam...atlist beetle-wheeler hepi sokmo....ade team kete..ade team bola..ade team futsal....ade team tgk wayang..ade grup photo addict...suda laaa....janji x kaco org...kitorang bkn nye kemaruk ngat nk wat kecoh ramai...jaga scoot sndiri sudeyyy...masing2 ade job...ade komitmen lain....xkan tiap2 mase nk bekepit...wakakakakaka....bodo laaa...

wat malu????ape nk malu kalo kite x memalukan diri kite sndiri....ni wat ekzos bising...gi gempak town...lg malu seyhh...sendiri mau ingat la...stakat nih beetle-wheeler ok jek...xde yg memalukan...sbb tu kami ramai geng dr clanz2 lain....wakakakakakaka...

dah2 penghulu....gi jage kerbau ko tu lg baik....adiosssss


Thursday, 3-May-2007 05:52 Email | Share | | Bookmark
pum pam yg tak berkesudahan oleh beetle wheeler..

 
 
 
View all 12 photos...
Pada 1 may yg lepas,budak2 beetle wheeler telah berkonvoi menyerang air terjun janda baik..plan awalnyer,sebanyak 15 bijik skut temerloh akan menyertai aktiviti ini namun pada pagi tersebut,hanye 5 bijik skut yg berjaya bangkit dari kekalahan..kalah ape?? saje je sembang..
ape2 pun,5 bijik skut nie jgak la yg bawak nama beetle wheeler ke Lentang,Janda Baik dan last sekali berjaya merangkak ke genting highland..perghh...macam tak caye skut koi lepas naik sane..walopun sesat kat atas tu,sbb tak pernah naik sebelom nie,tp syok r,layan lap cecah cover batery.hahahaha..sembang lagi..


so,korang2 yg tak g,layan je la gambar yg koi amik nie..pasnie maleh la ajak korang dah,korang la plak wat event,pastuh ajak koi.hahaha..








there's latest update at http://rohdesign.fotopages.com ..feel free to visit..done n cheers!!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net